Welkom op het forum van startpagina!

Dit forum staat op alleen-lezen. Je kan hier informatie zoeken en oude berichten terugvinden, maar geen nieuwe berichten plaatsen.

Meer informatie op vloeren.startpagina.nl

houten vloer

 • S.Lasschuit

  Wij hebben in 2006 een houtenvloer laten aanleggen aan een bestaande vloer. Wij hebben hiervoor het bedrijf KEJO uit Hoorn ingeschakeld en gevraagd of zij een identieke vloer konden aanleggen. Zij bevestigden dit dus gingen ze in september 2006 aan de slag. Helaas bleek nadat de vloer aangelegd was en gelakt dat er een enorm kleurverschil zit tussen de planken. Wij hebben dit met het bedrijf besproken en zij beloofden ons het kleurverschil te verhelpen. Met een andere soort lak bleek dit niet te werken en uiteindelijk kregen wij zwart op wit dat ze indien het verschil niet weg zou trekken zij de vloer zouden herstellen. Inmiddels werd er iemand langs gestuurd om het kleurverschil te bekijken en hebben we hier nooit meer iets van gehoord. We hebben nu de rechtsbijstand ingeschakeld maar er wordt door het bedrijf op niemand gereageerd. Nu is ook de lak nog gebarsten van de vloer. De vloer ziet er dus gewoon niet uit. Wie kan ins helpen hoe moeten we nu verder?

 • Gerard

  Heb even op de site gekeken. Kejo is aangesloten bij de CBW waardoor u uw klacht kunt aanmelden en laten beoordelen door de geschillencommissie Wonen.

  Kijkt u op de volgende site: http://www.sgc.nl/commissie.asp?commissie=4

  voor verdere uitleg.

  Sterkte en succes.

  Gerard

 • Slijkhuis

  Volgens mij moet je het voor laten komen en dan zullen ze de uitspraak van de rechter moeten volgen.

  Maar laat het nog niet herstellen door een andere, want dan zijn de kosten niet te verhalen.

 • S.Lasschuit

  Beste Gerard en de heer Slijkhuis,

  Bedankt voor de adviezen. Uiteindelijk is KEJO te Hoorn in het ongelijk gesteld en moeten ze terugbetalen. Helaas voor ons komen ze de uitspraak van de geschillencommissie niet na. De termijn is verstreken dus ook hier komt weer een zaak van. Ze gooien hun naam wel te grabbel op deze manier.

  Met vriendelijke groet,

  S.Lasschuit